مهري بهفر تصحيح متن «شاهنامه» را در حال چاپ دارد
سرويس: فرهنگ و ادب - كتاب
مهري بهفر تصحيح متن «شاهنامه»ي فردوسي را منتشر ميكند.
به گزارش خبرنگار بخش كتاب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بهفر پيشتر نيز كتاب «شرح بر يكايك ابيات شاهنامهي فردوسي» را در سال 1380 به چاپ رسانده، كه آن را بازنگري و تصحيح كرده و همراه با تصحيح متن «شاهنامه» در حال چاپ دارد.
او در توضيحي گفت: تصحيح متون يكي از دشوارترين كارها در حوزهي ادبيات كلاسيك است و از آنجايي كه تصحيح متن بر روي شرح هم بسيار تأثير ميگذارد، شرح ابيات هم با آنچه در سال 1380 چاپ شده است، بسيار متفاوت خواهد بود.
بهفر كه كتاب «شرح بر يكايك ابيات شاهنامه»ي خود را بر اساس «شاهنامه»ي چاپ مسكو منتشر كرده است، مجموعهي جديدش را حداقل 10 جلد دانست كه دفترهايي از آن در سال آينده توسط نشر هرمس به چاپ خواهد رسيد.
او همچنين از كار خود در حوزههاي رمان و نقد خبر داد؛ اما گفت كه چون چند و چون آن مشخص نيست، بعدا دربارهاش صحبت خواهد كرد.
مهري بهفر زادهي سال 1351 در تهران است و از آثار پيشين او به «نقدهايي بر ادبيات داستاني معاصر ايران» و «عشق در گذرگاههاي شبزده» ميتوان اشاره كرد.